LuttelgeestBelangrijk

AED-hulpverleners
De lijst met AED-hulpverleners is komen te vervallen. De alarmeringen gaan nu via hartslagnu.nl. Onze regio is geregistreerd is bij Hartslagnu en het is daarom belangrijk om je als hulpverlener aan te melden als je een reanimatiediploma hebt of BHV'er bent.

 
112 voor noodgevallen politie, brandweer, ambulance

Politie: geen spoed: 0900-8844
Brandweer:
algemeen kantoornummer: 0900-0165

Huisartsenpost
: weekend en avond/nacht: telefoon 0900-3336333


Dierenambulance: 06-22701040
 

Ledenvereniging Zorggroep Oude en Nieuwe Land is er voor u!

Voor iedere leeftijd verrassend veel voordeel en gemak!

Ledenvereniging Zorggroep Oude en Nieuwe Land richt haar activiteiten op zorg en welzijnsvoorzieningen die niet (meer) door de overheid worden gefinancierd. Juist wanneer de overheid bezuinigt op de kosten voor zorgverlening, wordt de rol van de Ledenvereniging belangrijker. Uw lidmaatschap biedt toegang tot een gevarieerd pakket aan services en diensten: voor uw kind, voor uw gemak, voor uw welzijn en ontspanning.

Met al uw vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn, zoals personenalarmering, (thuis) zorg en dagbesteding, kunnen leden gratis terecht bij de ledenconsulent. Zij beantwoorden uw vragen telefonisch, via de e-mail of maken met u een afspraak. Zo nodig komen zij aan huis.

Voor slechts € 12,50 per kalenderjaar profiteert u van acties en kortingen op diensten en services. Wilt u meer weten? Zie www.uwledenvereniging.nl

Contact gegevens:
Ledenvereniging Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Mr. Zigher ter Steghestraat 9, 8331 KG Steenwijk
Postbus 155, 8330 AD Steenwijk
Tel. (0521) 53 98 93
E-mail:
leden@zorggroep-onl.nl