LuttelgeestJongerenclubs

JEUGDCLUB LUTTELGEEST
De jeugdclubs de Schakels en de Flierefluiters zijn sinds  september 2009 1 jeugdclub geworden en gaan verder onder de naam: Jeugdclub Luttelgeest.

Ben je tussen de 13 en 16 jaar, dan ben je van harte welkom bij onze club. Mail ons of bel iemand van de clubleiding.

De nieuwe leiding bestaat uit:Frank de Boer
Suzanne Scholtens
Sjoerd van Vilsteren
Anne-Mieke Verhage
Marnella Metsemakers
Pieter Peters
Joost op den Kelder
Karlijn de Groen
Thijs Smits
Eline Scholtens
e-mail adres: jeugdclubluttelgeest@hotmail.com

MIX-ML

Mix-ml is een jongerenvereniging bestemd voor de jeugd van de Noordoostpolder tussen de 16 en 35 jaar.
Mix-ml is één van de vier jongerenverenigingen van Jongeren19Nu die de Noordoostpolder (N.E.T., Joek en Crespa) rijk is.
Mix-ml heeft op dit moment ongeveer 140 leden waardoor er een grote mix ontstaat tussen jongeren uit Marknesse en Luttelgeest.

Wat doet Mix-ml?

Door een seizoen heen, van september t/m juli, organiseert Mix-ml verschillende activiteiten. Deze activiteiten kunnen een culturele of sportieve betrekking hebben.
Wij gaan bijvoorbeeld een keer in het seizoen een dagje naar een leuke stad, doen mee aan een creatieve dag (toneel, playback & soundmix) in ’t Voorhuys, nemen deel aan een zaalvoetbaltoernooi en hebben een paar keer per jaar een andere sportieve activiteit zoals bijvoorbeeld lasergamen of paintball.
Daarnaast zijn in het jaar een aantal gezellige busuitjes naar bekende discotheken. Daarbij moet je denken aan Dieka en Bill’s Bar in Markelo of Skopje in Beilen. Deze busuitjes worden georganiseerd samen met de andere J19Nu-verenigingen uit de polder waardoor ze extra gezellig zijn. Samen met de andere verenigingen wordt eind juni het bekende Dijkfeest georganiseerd. Het Dijkfeest staat garant voor een spetterend feest.
Verder heeft iedere vereniging van J19Nu-NOP zijn eigen schuurfeest waarvan Mix-ml op tweede kerstdag het Kerstvolleybalfeest organiseert.
Ieder seizoen organiseert Mix-ml een weekend voor al haar leden. Een gezellig weekendje op pad met z’n allen.
Sinds 1 november 2003 staat in Emmeloord een J19Nu-gebouw ‘De Buren’. Dit verenigingsgebouw is neergezet door de vier verenigingen uit de polder en eens in de twee maanden worden hier feesten georganiseerd. Ieder feest heeft zijn eigen thema en/of band. Iedere vereniging organiseert een feest in het jaar. Als J19Nu/Mix-ml-lid krijg je korting op de toegangsprijs van deze feesten.
Daarnaast heeft Mix-ml een eigen clubgebouw ‘De Boet’ in ‘De Marke’ te Marknesse die iedere vrijdagavond en de eerste zondag van de maand open is. Hier kun je gezellig met je vrienden en vriendinnen je week bespreken en plannen maken voor het weekend.

Get in to the mix!

Wil je lid worden van Mix-ml? Geen probleem! Op de websites www.mix-ml.nlof www.buren-nop.nlkun je een inschrijfformulier downloaden.
De contributie voor een lidschap van J19Nu als Mix-ml lid bedraagt € 25,- per jaar en is voor iedere J19Nu-vereniging gelijk. Als J19Nu-lid krijg je flinke korting op alle busuitje en schuurfeesten welke door J19Nu worden georganiseerd. Dan is die € 25,- toch geen verkeerde investering? Zeker als je er ook nog veel gezelligheid bij krijgt.
Verder ontvang je iedere maand ‘de geschakelde kringloper’ waarin informatie staat over de activiteiten van J19Nu.

Informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over (de activiteiten van) Mix-ml/J19Nu-NOP of heb je gewoon een vraag? Dan kun je altijd bellen met onze voorzitter Ron de Boer (06-13324423) en/of één van onze andere bestuursleden. Je mag ook een mail sturen naar: mix-ml@live.nlof j19nunop@hotmail.com.

We hopen je snel te mogen begroeten bij één van onze volgende activiteiten!

Groeten,
Het Mix-ml bestuur

Ron de Boer, Inge Heerink, Marinus Hospers, Mark Jansen, Jolein Jansen, Rutger Dolstra en
Jaco Hoogendoorn

Adresgegevens Mix-ML en J19Nu-NOP

Locatie
Sociaal Cultureel Centrum de Marke
Oudeweg 1
8316 AD Marknesse
Tel. (0527) 201964

Postadres
Mix-ML
Postbus 29
8316 ZG Marknesse
Website: www.mix-ml.nl
Email: info@mix-ml.nl

Locatie
Verenigingsgebouw De Buren
Wilgenlaan 14
8302 AM Emmeloord
Tel. (0527) 617831

Postadres
J19Nu-NOP
Postbus 1013
8300 BA Emmeloord
Website: www.j19nunop.nl
Email: j19nunop@hotmail.com