Van maandag 2 september tot en met vrijdag 25 oktober 2019 werkt Provincie Flevoland aan het fietspad langs de Muntweg. Het fietspad is in deze periode dicht voor alle gebruikers.

Traject & omleiding: zie deze plattegrond

In twee maanden tijd wordt het fietspad opgeknapt tussen Het Hooiveld (entree Van der Valk) en de rotonde met de Kuinderweg. Het fietspad vanuit Emmelerbos richting de Muntweg en het fietspad langs het Friesepad richting de Muntweg lopen tijdens de werkzaamheden dood.

Bij de nieuwe rotonde Kuinderweg-Muntweg is de (brom)fietsroute Kuinderweg-Muntweg in alle richtingen afgesloten; de doorgaande route Kuinderweg (van industrieterrein De Munt richting Kuinre en omgekeerd) is open. Gebruik van de Muntweg door (brom)fietsers is strikt verboden (en bovendien zeer gevaarlijk).

Gebruikers van het fietspad vanuit Emmeloord in de richting van het Friesepad (Wellerwaard) en de Kuinderweg (Kuinre) kunnen omrijden via het centrum van Emmeloord, industrieterrein de Munt en de Kuinderweg (en omgekeerd).

Werkzaamheden

Het huidige fietspad is van asfalt. Dit wordt vervangen door beton. Beton is veilig, comfortabel en heeft een lange levensduur. Rondom de nieuw aangelegde rotonde Muntweg-Kuinderweg ligt nog een stukje tijdelijk fietspad wat nu wordt vervangen door een definitief pad.

Met vriendelijke groet,

Annemarie HaddersCommunicatieadviseur afdeling Infrastructuur,  Provincie Flevoland,     T 0320 265 566   E annemarie.hadders@flevoland.nl   W www.flevowegen.nl