Wij zijn telefonisch en via de mail van 8:30 tot 16:00 uur bereikbaar voor vragen. Over boodschappen, even een gesprekje of welke mogelijkheden er zijn in je buurt.
Wil je iets doen voor een ander?

Dan kun je gebruik maken van het briefje dat je hieronder ziet. Briefje liever per mail? Bel dan met de receptie 63 00 00.
Heb je een initiatief om mensen te helpen, meld dit dan bij Carrefour via info@carrefour.nu, zodat wij mensen met vragen naar jou kunnen verwijzen.
Ben je op zoek naar een initiatief? Kijk dan op onze social media.

image002

Mantelzorger zorg goed voor jezelf!
Door de oproep van het kabinet: ‘Beperk je bezoek aan oudere en kwetsbare mensen’ is het mogelijk dat je het als mantelzorger extra druk krijgt.
Heb je een klankbord nodig hoe hier in jouw situatie mee om te gaan, bijvoorbeeld nu de dagopvang komt te vervallen?
Heb je hulp nodig bij praktische zaken, bijvoorbeeld hulp bij het doen van boodschappen? Of heb je andere vragen?

Als mantelzorgconsulenten van het Steunpunt Mantelzorg staan we van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur voor je klaar om met je mee te denken en je een luisterend oor te bieden.
We zijn telefonisch bereikbaar via het algemene nummer van Carrefour: 0527 63 00 00

Wil jij iets voor een ander betekenen? Voor de deur van Carrefour aan het Harmen Visserplein 6 staat een standaard met kaartjes waarmee jij je hulp aan een ander aan kunt bieden. Je kunt ze tijdens kantoortijden ophalen. Wil je het op je mail? Bel dan naar Carrefour (0527) 63 00 00.

Groet,

Lydia