De maatregelen rondom Corona zijn op dit moment langzaam aan het versoepelen. Grote activiteiten organiseren kan helaas op dit moment nog niet. Wij vinden het met zijn allen heel erg jammer dat we in dit lustrumjaar geen mooi en groots dorpsfeest kunnen organiseren, maar we zitten niet stil! In juni zal er een aantal activiteiten zijn waaraan alle Luttelgeestenaren veilig én op afstand aan mee kunnen doen en van kunnen genieten. We zijn nog bezig met de voorbereidingen hiervan dus houd onze Facebookpagina en de website goed in de gaten!

 

Vrijwillige bijdrage
Eind mei zal voor degene die vorig jaar akkoord hebben gegeven de vrijwillige bijdrage worden afgeschreven. Deze bijdrage is voor alle activiteiten die de Culturele Commissie organiseert. Wij hopen dat onze activiteiten na de zomer weer allemaal door kunnen gaan, eventueel met een iets aangepast programma.

Zonnebloemen
Wij hebben her en der al wat foto’s van mini-onnebloemetjes zien langs komen. Bij de meeste groeien ze goed! Zijn ze bij jou toch niet uitgekomen, laat het ons even weten en we brengen je wat nieuwe zaden (en wat kweek tips ;) ). Stuur je foto’s van de zonnebloemen in de groei gerust door! Dat vinden we leuk!  Binnenkort maken we een ronde door het dorp en langs de buitenwegen en hopen daar heel veel zonnebloemen voor de huizen te zien staan!

Blijf gezond & zorg goed voor elkaar!
De Culturele Commissie