else cheque ontmoeting
In september was De Ontmoeting het goede doel van de bedrijfsbroodjes-actie van Eindeloos, die al enkele jaren met succes wordt gehouden. Iedere maand mogen 4 bedrijven hun favoriete recept voor een lekker broodje verzinnen. Deze 4 broodjes worden op een speciale kaart gezet met daarbij een korte bedrijfspresentatie van de deelnemende bedrijven. Het aantal broodjes dat per bedrijf wordt verkocht wordt bijgehouden en welk broodje het meest verkocht wordt, staat een jaar lang op de ‘grote kaart’ met vermelding van de bedrijfsnaam. Je snapt wel dat er een heuse prestigestrijd onder de bedrijven is ontstaan.

Maar het mooiste van deze actie is, dat er van ieder verkocht broodje een bedragje apart gezet wordt voor ‘het goede doel’, dat zich uiteraard ook op de kaart mag presenteren.

Eind oktober mochten we het resultaat in ontvangst nemen. Een mooi bedrag van € 80,- is er in de maand september bij elkaar gegeten.

Volgens de eigenaar van Eindeloos was dat niet zo heel veel, omdat er in onze maand toevallig 4 heel gezonde broodjes zaten en ongezonde broodjes doen het veel beter. Tja dat zal best, maar wij zijn er toch heel blij mee. En we hebben ons mooie project toch weer even op de kaart gezet!