In 2020 viert ons dorp dat zij 70 jaar bestaat. Dit gaan wij natuurlijk uitgebreid vieren, o.a. tijdens het dorpsfeest. Het thema is dit keer: 70 jaar televisie!
Er wordt al druk gerepeteerd voor een revue, deze zal op vrijdag 12 (generale repetitie) en op zaterdag 13 juni worden opgevoerd.

De dag daarna, zondag 14 juni, starten we de grootse feestweek met de tentdienst en een brunch!

In de loop van de week zullen er tal van activiteiten voor alle leeftijden georganiseerd worden (denk aan sport & spel middagen, playbackshows, braderie, bingo en natuurlijk kan er samen gekeken worden naar de EK voetbalwedstrijden) met als klap op de vuurpijl op zaterdag 20 juni: een versierde wagenoptocht door de versierde straten van ons dorp. Dus lieve bewoners van ons mooie dorp, het is tijd vooractie! Stroop de mouwen op, kom bij elkaar met jullie  weg of straat en laat een tv programma uit het verleden tot leven komen in jullie wagen of straat! We rekenen op jullie, maak er wat moois van!

We vertellen meer over het programma van het dorpsfeest tijdens de jaarvergadering. Het gehele programma voor het lustrumjaar zal binnenkort bekend worden gemaakt. Houd onze Facebookpagina, de website en de dorpskrant dus goed in de gaten!