dassen en mutsen voor AZC 

mutsen en sjaals

Vorig jaar zijn we begonnen met breien en haken; maar de weggeefdoos is nog lang niet vol. Helpt u ons de komende weken tot kerst hem vol te krijgen? We willen de dassen en mutsen in de week voor kerst gaan aanbieden. Zo zetten we Luttelgeest weer op de NOPkaart!!!

U kunt  natuurlijk thuis de sjaals en de mutsen gaan haken en breien; maar u kunt ook op dinsdagmiddag (vanaf 14.00 uur) en/of donderdagochtend (vanaf 10.00 uur) naar de Bosfluiter komen. Onder het genot van een kopje thee of koffie en een praatje met dorpsgenoten haakt en breit het een stuk gezelliger. Wij hopen dat veel dorpsgenoten, jong en oud, mee gaan helpen.

Heeft u geen of onvoldoende wol, dan kunt u dat krijgen in de Bosfluiter. Ook kunt u haak/breiles op de dinsdagmiddag krijgen. Dan leert u dat èn gelijktijdig ondersteunt u het goede doel.

Heeft u thuis wol over dan zouden wij het heel graag gebruiken. U kunt de wol op dinsdagmiddag en donderdag in de Bosfluiter  inleveren.

Om een beetje in te schatten op hoeveel dorpsgenoten we kunnen rekenen, vinden we het fijn om te weten wie er mee gaan haken en breien. 
Stuur ons een e-mail (wilmagaanderse@planet.nl) met de volgende gegevens: uw naam, wat gaat u breien, doet u dat thuis of komt u naar de Bosfluiter.

We zitten momenteel in de Biljartzaal, omdat de Floreant tijdelijk van de twee andere zalen van de Bosfluiter gebruik maakt.
Laat u niet door de dranghekken tegenhouden. Recht tegenover de deur van de bosfluiter zijn er twee hekken los, zodat u deze kunt openen om het plein te betreden. Wel de hekken weer sluiten, zodat de kinderen op het plein blijven.