beste bewoners van Luttelgeest,

Mijn naam is Maarten van Zijl. Ik studeer momenteel als vierdejaars student Ruimtelijke Ontwikkeling - Mobiliteit aan het Windesheim in Zwolle en ben bezig met een afstudeeronderzoek bij de gemeente Apeldoorn. Mijn afstudeeronderzoek gaat over de potentie die autodeelsystemen hebben in landelijke gebieden, in relatie tot het lage aanbod van openbaar vervoer in deze gebieden.

Het doel van dit onderzoek is om erachter te komen wat de potentie van een autodeelsysteem is in het landelijk gebied en op welke manier autodeelsystemen kunnen bijdragen aan de bereikbaarheid en leefbaarheid in landelijke gebieden. Daarnaast wordt onderzocht hoe het autodeelsysteem toegepast kan worden in het landelijk gebied indien deze toegepast kan worden.Om een zo’n duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de bereikbaarheid, heb ik jullie (inwoners uit Luttelgeest) hulp nodig, namelijk in de vorm van het invullen van onderstaande enquête.
Met de uitkomst van deze ingevulde enquêtes en die van andere verschillende dorpen in Nederland, krijg ik een zo duidelijk mogelijk beeld over de ervaringen met betrekking tot de bereikbaarheid. Via de resultaten van zowel de enquêtes, als mijn afstudeeropdracht, kunnen deze vele inzichten worden gedeeld binnen de gemeenten met als doel de bereikbaarheid en leefbaarheid van het landelijk gebied te verbeteren. Zo ook in Luttelgeest. 

Wil je bij bijdragen en een mening geven over de bereikbaarheid in Luttelgeest?"

Klik dan op de link: https://forms.gle/tvBnRmeNjHWYKv5k6

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!
Uw hulp is een welkome bijdrage voor het slagen van mijn afstudeeronderzoek.

(Delenvan dit bericht wordt zeer gewaardeerd!)