LuttelgeestKledingmarkt vrijdagavond 6 april

Op vrijdagavond 6 april organiseren we een kledingmarkt. De opbrengst hiervan is voor beide basisscholen. Naast kinderkleding en dameskleding zal er ook speelgoed verkocht worden. Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom om kleding te kopen!
Wil je zelf kleding inbrengen? Dan zijn er 2 opties:

1. het geld van de verkochte kleding (of speelgoed) is voor jezelf:
Je prijst zelf de kleding door op een stuk schilderstape het volgende te vermelden a) kledingmaat b) prijs c) je nummer (krijg je na aanmelding). 20% van de opbrengst van je verkochte kleding is voor de scholen, de rest van de opbrengst kun je na afloop ophalen. Als je dus niks verkoopt, dan kost het je ook niks!
De kleding kun je donderdag 5 april of vrijdag 6 april tussen 15.30 en 17.00 uur op basisschool De Klipper inleveren. Wil je de niet-verkochte kleding graag terug? Dan kun je na afloop van de markt de kleding uitzoeken en weer meenemen. Als je dat niet doet, gaat de kleding naar een goed doel. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of schade aan spullen.

2. het geld van de verkochte kleding (of speelgoed) is voor de scholen:
Je levert je kleding (of speelgoed) in vóór 1 april, wij prijzen de kleding (of speelgoed), en de opbrengst is volledig voor de scholen. Dan heb je verder geen kosten, maar ook geen opbrengst.
Voor beide opties moet je je even bij ons aanmelden zodat we weten wat we ongeveer kunnen verwachten. Bij optie 1 krijg je ook een nummer om op je kleding te vermelden.
Voorwaarden voor de kleding:
Het gaat om kleding voor kinderen (maat 80 tot en met 176), en speelgoed. Deze keer mag je ook dameskleding aanleveren, er geldt wel een maximum van 10 stuks voor dameskleding.
Voor alle kleding geldt dat het geschikt is voor het voorjaar of zomer. De kleding moet heel en schoon zijn (of het moet om iets kleins gaan wat je op de sticker vermeld). Kleding die te versleten is of niet meer in de mode is, zullen we niet neerleggen.

Ook mensen van buiten de scholen kunnen kinderkleding en speelgoed inbrengen. Uiteraard zijn ook bezoekers van buiten de scholen welkom!
Wil je je aanmelden om kleding in te brengen? We horen het graag! Je kunt een mail sturen aan kledingmarktluttelgeest@gmail.com
Kijk ook even op www.facebook.com/KledingmarktLuttelgeest/

groetjes Iza Brinks, Angela de Roos, Leonie van Wijk en Marloes Smit