De afgelopen maand heeft MFO weer een hoop dingen gedaan. We hebben meegespeeld met de opening van het cultureel seizoen en zijn druk aan het oefenen voor ons aankomend najaarsconcert!
Op 18 september hebben we samen met een hoop andere muzikanten uit de polder een mooie aftrap aan het cultureel seizoen kunnen geven.

Samen met Lisa Loeb hebben we met elkaar het lied Mooier dan Ooit uitgevoerd. De landelijke campagne Mooier dan Ooit is ontstaan om de culturele sector positief onder de aandacht te brengen op een manier die ons goed past; optreden! Op deze manier konden wij met elkaar onze passie voor het muziek maken mooi laten zien en horen! Inmiddels is de video opname ook aan elkaar geknipt en te zien op het YouTube kanaal van het Cultuurbedrijf Noordoostpolder of via onderstaande QR-code

 qrcode filmpje melodia moooier dan ooit

Na dat optreden zijn we vol gas gaan repeteren voor ons najaarsconcert nu het weer kan! We gaan dit 13 november ’s avonds organiseren. Houd onze website en Facebook in de gaten voor meer informatie!

Deze maand was ook weer de Rabobank actie. Leden van de Rabobank konden je tot 24 oktober stemmen op een club in de buurt. MFO deed hier ook aan mee en hoopt ook dit jaar weer een hele hoop stemmen te kunnen verzamelen!