Bosfluiterkookboekde kok

Gezelligheid gaat door de maag in Luttelgeest!


Goedenavond! He, hallo, waar gaan jullie naar toe? Lekker gegeten? Gezellig gehad?
Zo maar even een paar opmerkingen

die je zaterdagavond 6 mei kon horen in Luttelgeest. Soms al fietsend, soms aan de eettafel. Het was namelijk weer Running Diner in Luttelgeest. Ruim 130 deelnemers, die of zich hadden opgegeven om te koken en mensen te ontvangen of die zich meestal op de fiets van het ene adres naar het andere begaven voor een voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht. En wat een gerechten waren er, het varieerde van wraps, lasagna, asperges, bbq gerechten en nog vele anderen. De koks maakten er een feestje van en waren vaak een groot deel van de dag al aan het werk. En het was de moeite waard, de gerechten waren op zijn minst 1 Michelinster waard.
De start en de afsluiting was in de Bosfluiter en het was nog lang gezellig in Luttelgeest.
Voor de organisatoren niets dan complimenten, het was weer een hele organisatie, maar zoals in voorgaande jaren was het weer prima verzorgd!
En het doel van Running Diner? Naast lekker eten maakte je kennis en kwam je in gesprek met mensen die je (nog) niet kende of waar je niet zoveel contact mee had. Een mooie gelegenheid om elkaar te leren kennen. Dat is wat Luttelgeest een gezellig dorp maakt!

     stuk zalm       tortilla       bbq        toetje