LuttelgeestRunning dinner

Wat?
In Amerika kennen ze het al jaren: een running dinner. Het concept is simpel: Je eet op één avond in kleine groepjes bij verschillende mensen thuis. Elke gang op een andere adres. Nu is ons idee om dit concept naar Luttelgeest te halen. Kortom; een gezellige avond waarin alle deelnemers van huis naar huis “rennen” om daar een gang te nuttigen. Een gezellige chaos dus!

Wanneer?
Op zaterdag 7 april. We starten om 18.30 uur en de laatste gang zal rond 22.00 uur afgelopen zijn. Daarna is er nog gelegenheid voor een gezamenlijk “afzakkertje” in de bosfluiter.

Voor wie?
Voor iedereen die van gezelligheid en lekker eten houd. We zijn opzoek naar gastheren, gastvrouwen en gasten. Dus mocht je het leuk vinden om je huis open te stellen en te koken voor dorpsgenoten? Geef je dan op als gastheer/gastvrouw.
Schuif je liever aan? Geef je dan op als gast. Je kunt je alleen of als tweetal opgeven.

Waarom?
Samen eten is lekker en leuk! Uiteraard wordt er niet van iedereen verwacht om culinaire hoogstandjes te serveren. Kook wat je leuk vind om te koken en doe waar jij je goed bij voelt.

Hoe?
Wij als werkgroep zullen ons uiterste best doen om de indeling van de tafels zo divers mogelijk te maken. Aan het begin van iedere gang krijgt elke gast een envelop met daarin het adres voor de volgende gang.
Gasten betalen voor een 3-gangen menu incl. drankjes 10 euro p.p.
Gastheren/gastvrouwen mogen zelf aangeven hoeveel gasten ze willen ontvangen. Mocht je per gang 4 gasten aan tafel willen? Dan krijg je maximaal 4 x 10 euro = 40 euro vergoed.

Vervoer?
We gaan ervan uit dat iedereen zelf zijn vervoer kan regelen. En proberen met de indeling de adressen op maximaal 15 minuten fietsafstand van elkaar te laten zijn. Mocht het niet lukken met vervoer? Laat het ons weten en wij regelen wat voor je.

Voor vragen mag altijd contact opgenomen worden met één van ons.
Enthousiast geworden en je direct willen opgeven als gast OF als gastheer/gastvrouw? Dit kan nog t/m 24 maart. Mail naar: samenetenluttelgeest@outlook.com of bel Sanne op 06-20880791

Vriendelijke groet,
Geesje de Boer, Jorien Peters, Marian Uitdewilligen, Anja Blok, Sanne Lageveen, Wietske Koops en Nancy Kamstra