zij actief

De reiscommissie van Zij Actief en Vrouwen in de Kring heeft voor het jaarlijkse uitje van 14 mei een leuk programma in elkaar gezet. En alle vrouwen uit Luttelgeest zijn uitgenodigd om mee te gaan tijdens dit "Rondje Flevoland".

Vanaf het Plein (verzamelen 9.15 uur) reizen we om 9.30 uur eerst naar Almere en brengen er een bezoek aan de Yakultfabriek. Daar worden we ontvangen met koffie/thee en iets lekkers erbij; waarna er een rondleiding door de fabriek volgt. Om 12.00 uur reizen we naar de Cantine in Lelystad waar een uitgebreid lunchbuffet voor ons klaarstaat.

Vanaf 14.00 uur gaan wij onder begeleiding van een gids de Bataviawerf en/of het Museum Batavialand bezoeken; waar we ook zeker nog tijd hebben om de Flevowand te bezoeken. Een heel groot borduurwerk gemaakt door vele dames uit Flevoland en ons het ontstaan van de Polder in beeld brengt.
Alles is op loopafstand van elkaar te bezichtigen.

Vanaf 16.00 gaan we met z’n allen weer terug naar de Cantine om deze dag af te sluiten met “Happy Hour”, waarna wij om 17.00 uur weer richting Luttelgeest gaan.

De kosten voor deze dag zijn 45,00 p.p. 

We gaan met eigen vervoer en hebben enkele chauffeuses nodig! 
De kosten voor medepassagiers zijn 5,00 euro te betalen aan de chauffeur.

U kunt zich via mail/telefoon opgeven bij Marijke Nieuwenhuijsen:  StudioMarijke1959@hotmail.com /  0527-202674