Als je door het dorp rijdt kan je zien dat er veel op, om en in de Bosfluiter gebeurd! We zijn al een aantal maanden hard aan het verbouwen en het einde begint in zicht te komen. Het dak ligt er voor de tweede keer op en het gebouw is helemaal dicht! De aanbouw staat, de toiletten zijn uitgebreid en een prachtige dakkapel maakt onze vergaderzaal een stuk ruimer.

Binnen gebeurt er inmiddels ook al van alles. Een stukadoor is druk bezig met het mooi maken van alle wanden, de vloeren zijn er bijna allemaal uit en verder worden er veel dingen afgewerkt. Wij als bestuur zitten ook niet stil en maken keuzes voor het interieur.

WhatsApp Image 2021 03 03 at 07.59.35

Zo zijn we bezig met het uitzoeken van vloeren en gordijnen, is de keuken besteld en is het nieuwe koffiezetapparaat ook uitgekozen. We kijken er met z’n allen naar uit dat de verbouwing klaar is en we weer met z’n allen samen kunnen komen in het prachtige opgeknapte verenigingsgebouw.

WhatsApp Image 2021 03 03 at 08.02.06

WhatsApp Image 2021 03 03 at 08.03.13

Via deze weg wil ik nogmaals alle vrijwilligers bedanken die op welke manier dan ook hun steentje bijdragen voor het realiseren van onze vernieuwde Bosfluiter. Op de zaterdagen gebeurt er veel en pakken wij klussen op die wij mogen doen. Onze dank daarvoor.

Namens het Bosfluiter bestuur,

Arjan van Tilburg