April 2021 heeft ODH Vastgoedontwikkeling BV uit Urk de voormalige gereformeerde kerk aan de Lange brink te Luttelgeest gekocht. Na 2 jaar intensief samenwerken met Gemeente NOP en Dorpsbelang Luttelgeest is het zover dat we gereed zijn met het wijziging van de bestemming en een welstand akkoord hebben om de kerk en pastorie te verbouwen naar 8 appartementen en 2 pastoriewoningen.

De Architect heeft de opdracht mee gekregen om een mix van appartementen en woningen te ontwikkelen, zoveel mogelijk voor de lokale bevolking, zowel starters/doorstromers als senioren.
Woensdag 26 april as. wordt en een presentatie avond georganiseerd in de Bosfluiter, adres Amazonestraat 46 te Luttelgeest, zaal open om 19.00 uur, aanvang presentatie 19.30 uur.

kerk 1

De architect (H2W architecten uit Urk) zal op deze avond het gehele plan toelichten. Belangstellenden en toekomstige bewoners zijn van harte welkom.
De gehele bouwuitvoering wordt gerealiseerd door Waddenbouw Kleinbouw BV.
Sloterwijk & Heinen Makelaars uit Emmeloord regelt de gehele verkoop.
De verkoop start medio augustus, maar op deze avond is de mogelijkheid aanwezig om al in te schrijven op een woning/of appartement.
Het ligt in lijn der verwachting dat aanvang van de bouw aan het eind van dit jaar plaats gaat vinden.