In november vorig jaar werden de eerste plannen gepresenteerd over de Kerkstraat in Luttelgeest. Het plan was om circa 16 nieuwbouwwoningen te realiseren, verdeeld over de Kerkstraat. Op de plek waar de oude school staat moeten rijwoningen gaan komen, het veldje tussen de school en de kerk maakt plaats voor twee vrijstaande woningen, en er zullen woningen plaats gaan nemen in de voormalige kerk. Hoe het volledige plan en het ontwerp er uit zou komen te zien, hoorden we graag van jullie!


Enquête
Via een enquête konden belangstellenden meedenken over de invulling van het plan en het ontwerp. Hoe woon jij het liefst? Hoeveel slaapkamers zou je willen? Heb je behoefte aan een bad- en slaapkamer op de begane grond of een extra werkruimte? Deze en meer vragen hebben er toe geleid dat we met de schetsen van toen weer opnieuw aan de tekentafel zijn gaan zitten.
Plannen verder uitwerken
Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig met het uitwerken van het ontwerp en zullen we langzaam maar zeker gaan sturen naar een volgende fase. We hopen binnenkort het vernieuwde ontwerp en een voorlopige planning bekend te kunnen maken op onze website. Naar verwachting zal de start verkoop nog dit najaar gaan plaatsvinden.
Ben je geïnteresseerd in een woning aan de Kerkstraat en wil je graag op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkeling? Meld je aan via de website www.kerkenschool.nl