Dorpsfeest 2019

Wij kunnen terugkijken op een geslaagd dorpsfeest afgelopen juni. Zoals altijd maken wij als commissie veel gebruik van de hulp van onze dorpsgenoten om de activiteiten tot een groot succes te maken. Ook dit dorpsfeest hebben wij weer veel hulp gehad. Wij willen degenen die zich hiervoor hebben ingezet hartelijk danken! Ook gingen we dit voorjaar weer de straten en wegen langs voor de vrijwillige bijdrage, allen die gedoneerd hebben: hartelijk dank! Daarnaast willen wij Profito bedanken voor het drukwerk van de dorpsfeestflyer!

De winnaar van de Straat van het Jaar is de Driehoek en de Oosterringweg/Bloemenweg is de winnaar van de zaterdagmiddag-stratenspelen! Namens de hele commissie nogmaals gefeliciteerd met deze prestaties! Gedurende het jaar zal de Straat van het Jaar met regelmaat verrast worden!

Nieuw CC logo en kleding!

Het is jullie vast niet ontgaan, de Culturele Commissie heeft een nieuw logo! Het feestelijke rode logo is herkenbaar voor ons mooie dorp en door de ballonnen is meteen duidelijk dat onze commissie vrolijke activiteiten organiseert. Marijke Holstein heeft dit mooie logo voor ons ontworpen. Marijke, bedankt!

Waar we ook ontzettend blij mee zijn is onze nieuwe CC kleding. Tijdens onze eerst volgende activiteit kan je ons hierin herkennen. De kleding is gesponsord door de Ondernemersvereniging van Luttelgeest. Waarvoor ook: hartelijk dank! 

Sinterklaas

Sint en zijn pieten zullen op zaterdag 23 november in Luttelgeest aankomen. Zet deze datum alvast de de agenda!

Lustrum: 70 jaar Luttelgeest

Heel 2020 viert ons dorp dat zij 70 jaar bestaat. Het lustrumthema is dit keer: 70 jaar televisie!

De Culturele Commissie zal door het jaar heen een aantal lustrum activiteiten organiseren. De planning hiervan zal begin volgend jaar bekend worden gemaakt. Wat wij wel al kunnen melden is dat er in juni, tijdens het dorpsfeest, een versierdewagenoptocht is voor de buitenwegen en een versierdestratencompetitie in het dorp. Deze activiteit vergt altijd wel wat tijd, dus vandaar dat wij dit alvast kenbaar maken. Met zowel de wagenoptocht als de versierde straten wordt weer gestreden voor de Straat van het Jaar. En wat is er nu gaver dan met een lustrum deze titel te mogen dragen?!?