logo CC

De Culturele Commissie is een onderdeel van vereniging Dorpsbelang Luttelgeest. Door de Culturele Commissie worden diverse (culturele) activiteiten in Luttelgeest georganiseerd.

Zo zijn er ieder jaar op Koningsdag diverse feestelijkheden, waaronder een vrijmarkt voor de kinderen.
In het 3e weekend van juni wordt het jaarlijkse dorpsfeest gehouden. Tijdens dit 3-daagse feest worden er vele activiteiten voor jong en oud georganiseerd. In november vieren wij de intocht van Sinterklaas in het dorp. Tenslotte is er nog een gezellig samenzijn rond de kerstperiode tijdens Gluh-in-the-Dark.
Voor de juiste data kunt u op de agenda kijken.                     

Om deze activiteiten te kunnen organiseren en daarbij de prijzen, voor entree en consumpties, zo laag mogelijk te kunnen houden zijn wij heel blij met de vrijwillige bijdrage van de inwoners van het dorp. Hiervoor komen wij ieder jaar in het voorjaar bij u langs. 

Bestuursleden

  • Erik Boeve - Voorzitter
  • José Peters - Secretaris  ccluttelgeest@hotmail.com
  • Cornelia Tilma
  • Daniël Scholtens
  • Hilde de Boer
  • Leendert Tuinhof
  • Sherida Arron
  • Anne Mieke Verhage
  • Robin Kortstra

Volg ons ook op Facebook: https://www.facebook.com/CultureleCommissieLuttelgeest/

 

Activiteiten 2019

Koningsdag: 27 april 2019 
Vier Koningsdag gezellig in het dorp! We hebben de alom bekende vrijmarkt en natuurlijk weer de fietsenoptocht. Dit jaar gaan de straten al in april met elkaar de strijdt aan met het stratenvolleybal. Na alle leuke activiteiten een knorrende maag gekregen? Na 18.00 uur staat de snackerie (bekend van het dorpsfeest) op het plein! Mis deze editie niet! Tijdens het volleybal zijn er punten te verdienen voor de straat van het jaar! Geef je dus nu op via . Graag per straat opgeven.

Dorpsfeest: 13 t/m 16 juni 2019
Het gezelligste feest van het jaar (voor alle leeftijden!) met activiteiten op donderdag, vrijdag, zaterdag en een tentdienst op zondag. Thema dit jaar is Glitter & Glamour. Meer informatie volgt. 

Sinterklaasintocht: 23 november 2019 
Sinterklaas en zijn pieten komen aan in ons dorp! Kom jij hem ook begroeten? Meer informatie volgt. 

Gluh-in-the-Dark: nog een nader te bepalen datum in december 
Onder het genot van warme chocomelk en glühwein wordt de kerstboom op het dorpsplein verlicht. Lampjes, een gezellig vuurtje, kerstmuziek en jou aanwezigheid maken de avond sfeervol en gezellig! Meer informatie volgt.