logo ozoverbindzorg

Website OZOverbindzorg Login op OZOverbindzorg

Waarom OZOverbindzorg?

Om de best mogelijke zorg te realiseren heb je anderen nodig, van mantelzorgers tot zorgverleners en professionals in het onderwijs.  Helaas gaat zorg niet alleen gepaard met veel liefde, aandacht en toewijding, maar ook met frustratie en miscommunicatie. OZOverbindzorg laat zien dat het heel eenvoudig kan zijn om samen te werken aan de zorg van ieder uniek mens. OZOverbindzorg verbindt alle betrokken partijen, zodat jouw zorg in één overzicht gebundeld is. Je houd dan zelf de regie over de zorg die jou geboden wordt. 

Wat is OZOverbindzorg?

Om eenvoudiger samen te werken aan jouw zorg hebben wij een online systeem ontwikkeld. Via dit communicatieplatform worden de verschillende partijen met elkaar verbonden en houden ze elkaar op de hoogte. Iedereen weet wat de status is rondom jouw zorg en weet wat de volgende stap zou moeten zijn. Door de korte lijntjes werken betrokkenen gerichter aan de beste zorg voor jou.

Hoe werkt OZOverbindzorg?

Jouw netwerk wordt online op één centrale plek weergegeven. Het geeft overzicht wie welke rol heeft in de zorg voor jou. Je bepaalt zelf wie toegang heeft tot het systeem. Alle betrokkenen kunnen in een beveiligde omgeving berichten sturen. Zo worden bijzonderheden in jouw zorgsituatie zichtbaar en kan er tijdig worden bijgestuurd. Deelnemers krijgen een e-mail wanneer iets aan hen wordt gevraagd. Apotheekbestellingen kunnen op ieder gewenst moment geplaatst worden. En er kunnen zorgafspraken worden vastgelegd en aangepast. Hierdoor zijn de lijntjes kort en is er overzicht. Je maakt zelf, eventueel met je mantelzorger, de beslissingen over jouw zorg. Het systeem is niet moeilijk, het is met een kleine uitleg snel te snappen en overal te gebruiken waar internet is.

Wat kost OZOverbindzorg?

Voor de cliënt, mantelzorger en professionals is het gebruik van communicatieplatform OZOverbindzorg gratis. In de regio’s waar OZOverbindzorg actief is, is de financiering verschillend geregeld. Partijen zoals zorgverzekeraars, gemeenten en/of collectieve samenwerkingen betalen de kosten samen.