In en rond Luttelgeest zijn de volgende aanbieders van hulp en (thuis)zorg actief:

 • Zorggroep Oude en Nieuwe Land
  logo ZONL

  Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van advies- en behandeling, verzorging en verpleging thuis, jeugd- en maatschappelijke zorg en zorg en wonen in Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. 

  Wilt u meer weten over onze zorg, het wonen op een van onze locaties of onze welzijnsmogelijkheden? Dan kunt u terecht bij het Klant Contact Team. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur bereiken via (0521) 53 99 99.

  U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met het wijkteam Marknesse Luttelgeest: 0527-744130

  Met uw vraag over uitleen van hulpmiddelen kunt u terecht bij het Servicepunt, Zorggebouw Kometenlaan 1, 8303 CN Emmeloord, 0527-630301, Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8.30-17.00uur.

  Voor meer informatie kunt u kijken op: www.zorggroep-onl.nl  Website

  Facebook

  Voor de uitleen van hulpmiddelen kunnen leden terecht bij de servicebalie in Emmeloord.


 •  

 • PVGZ
  logo PGVZ

  PGVZ
  helpt mensen met hulp in de huishouding, met thuiszorg en specialistische ambulante begeleiding. Verder zijn we actief op het gebied van werk en dagbesteding en bieden zorg en begeleiding binnen wooninitiatieven voor mensen met een beperking.

  Website

  Facebook


 • Buurtzorg Vollenhove

  logo Buurtzorg
  Buurtzorg Vollenhove
  is onderdeel van Buurtzorg Nederland.  Buurtzorg Nederland heeft een vernieuwend concept voor verpleging en verzorging aan huis ontwikkeld. Ieder lokaal team werkt 'zelfsturend' zonder leidinggevende tussenlaag. Een teamlid kan alle zorg kan leveren bij de cliënt waar hij/ zij voor komt. Dit betekent in de praktijk dat diegene die bij u thuis komt ook bekwaam is om de zorg te geven die u nodig heeft. De regio waarin we zorg kunnen bieden omvat de plaatsen Vollenhove, Marknesse, Blankenham, Kuinre, Kraggenburg, Ens en Luttelgeest.

  Website

  Facebook


  Huishoudelijke ondersteuning

  Voor schoonmaakondersteuning kunt u kiezen uit:

  1. Een eigen hulp die wordt betaald met een persoonsgebonden budget (pgb)
  2. Een hulp via een aanbieder

   De gemeente Noordoostpolder heeft alle regels over huishoudelijke ondersteuning op een rijtje gezet.

   Als u in aanmerking wilt komen voor hulp kunt u contact opnemen met Via, het informatiepunt van de gemeente. Telefoon (0527) 63 39 11 of via@noordoostpolder.nl