foto nwe bosfluiter             facebook cid

   logo De Bosfluiter          

Amazonestraat 46
8315AV Luttelgeest
0527-202657

‘’Het dorpshuis van Luttelgeest’’
In de Bosfluiter wordt onderdak geboden aan veel verschillende verenigingen. Het verenigingsgebouw wordt gerund door het stichtingsbestuur en actieve vrijwilligers. Dankzij hun inzet wordt er veelvuldig en met plezier gebruik gemaakt van de ruimtes van het gebouw. Vele groepen hebben de Bosfluiter al weten te vinden voor regelmatig of eenmalig gebruik.  Door de verschillende grootte van de ruimtes is er voor elke bijeenkomst een perfecte plek beschikbaar.

Wilt u een zaal bespreken? Stuur een mail naar bosfluiter@gmail.com of bel even met Ilze op 06-57342840.

Gebruikers
De Bosfluiter is voor heel het dorp, voor een eenmalige activiteit, maar ook voor bijvoorbeeld wekelijkse activiteiten. Zo maken er diverse verenigingen, groepen en clubs gebruik van de Bosfluiter. Hierdoor zijn er veel avonden en dagdelen activiteiten in het dorpshuis. Heeft u een leuk idee, bent u een vereniging op zoek naar een ruimte, of wilt u een feestje geven? Schroom niet om ons een mailtje te sturen of een bestuurslid te bellen. Wij laten graag ons gebouw zien en bespreken met u de mogelijkheden.

Nieuwjaarsreceptie
Het is inmiddels een jaarlijkse traditie dat de bewoners van Luttelgeest elkaar een goed nieuwjaar wensen op de nieuwjaarsreceptie in de Bosfluiter. Deze vindt plaats op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar. De uitnodiging zal op deze website geplaatst worden en op de Facebookpagina van de Bosfluiter. https://www.facebook.com/Bosfluiter

Het bestuur bestaat uit:

  • Voorzitter: Ian Hale
  • Secretaris: Mariet Huizinga
  • Penningmeester: Monique Vaandrager
  • Agendabeheer: Ilze Hemmes
  • Inkoop & Marketing: Bastiaan van Beveren
  • Communicatie: Annie Wijngaarden