Bosfluiter             logo De Bosfluiter

Amazonestraat 46
8315AV Luttelgeest
0527-202657

Middelpunt van Luttelgeest

In de Bosfluiter wordt onderdak geboden aan vele verschillende verenigingen. Het verenigingsgebouw wordt gerund door het stichtingsbestuur en actieve vrijwilligers. Dankzij hun inzet wordt er veelvuldig en met plezier gebruik gemaakt van de ruimtes van het gebouw. Vele groepen hebben de Bosfluiter al weten te vinden voor regelmatig of eenmalig gebruik.  Door de verschillende grootte van de ruimtes is er voor elke bijeenkomst een perfecte plek beschikbaar. Bekijk de beschikbaarheid van de zalen.

Gebruikers

De Bosfluiter kent 3 vaste gebruikers, dit zijn toneelvereniging Vondel, de Ontmoeting en muziekvereniging Melodia. Elke week wordt de Bosfluiter gevuld met muziek wanneer Melodia / B.E.M op donderdag.

Ook toneelvereniging Vondel oefent regelmatig om in februari af te sluiten met een spetterend stuk in de grote zaal.

De vaste gebruikers hebben een afgevaardigde in het Bosfluiterbestuur. Voordeel van deze vaste gebruikers is dat de verantwoordelijkheden worden gedeeld. Doordat een afgevaardigde plaatsneemt in het bestuur hebben deze gebruikers ook invloed op de besluitvorming binnen de Bosfluiter.

Verder zijn er nog vele gebruikers in de Bosfluiter die wekelijks of regelmatig terugkeren. Dit maakt het verenigingsgebouw tot een gezellige en levendige ontmoetingsplek.

Nieuwjaarsreceptie

Het is inmiddels traditie dat de bewoners van Luttelgeest elkaar een goed nieuwjaar wensen op de nieuwjaarsreceptie. Deze vindt plaats op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar.

Het bestuur van de Bosfluiter bestaat uit:

  • Voorzitter: Ian Hale
  • Secretaris: Mariet Huizinga
  • Penningmeester: Corry Neeleman
  • Agendabeheer: Barbara Fokkens
  • Algemeen lid: Jasper Brinks
  • Afgevaardigde Melodia: Gerke Dijkstra  
  • Afgevaardigde Vondel: Arjan van Tilburg

Onderhoudsman: Sjoerd Tuinhof