Bosfluiter             facebook cid

   logo De Bosfluiter          

 

Amazonestraat 46
8315AV Luttelgeest
0527-202657

 

Middelpunt van Luttelgeest

In de Bosfluiter wordt onderdak geboden aan vele verschillende verenigingen. Het verenigingsgebouw wordt gerund door het stichtingsbestuur en actieve vrijwilligers. Dankzij hun inzet wordt er veelvuldig en met plezier gebruik gemaakt van de ruimtes van het gebouw. Vele groepen hebben de Bosfluiter al weten te vinden voor regelmatig of eenmalig gebruik.  Door de verschillende grootte van de ruimtes is er voor elke bijeenkomst een perfecte plek beschikbaar. 

Wilt u een zaal bespreken? Stuur een mail naar bosfluiter@gmail.com of bel even met Ilze op 06-57342840

Reserveren via de reserveeragenda van luttelgeest.nl is tijdelijk niet mogelijk.

Gebruikers

De Bosfluiter kent 2 vaste gebruikers, dit zijn toneelvereniging Vondel en muziekvereniging MFO. Op donderdagavond maakt MFO gebruik van de Bosfluiter om te repeteren en Vondel gebruikt de Bosfluiter gedurende het toneelseizoen één avond in de week met een uitvoeringsweekend in februari.
De vaste gebruikers hebben een afgevaardigde in het Bosfluiterbestuur. Voordeel van deze vaste gebruikers is dat de verantwoordelijkheden worden gedeeld en zij mee kunnen besluiten in het bestuur.
Verder zijn er nog vele gebruikers in de Bosfluiter die wekelijks of regelmatig terugkeren. Dit maakt het verenigingsgebouw tot een gezellige en levendige ontmoetingsplek.

Nieuwjaarsreceptie

Het is inmiddels traditie dat de bewoners van Luttelgeest elkaar een goed nieuwjaar wensen op de nieuwjaarsreceptie. Deze vindt plaats op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar.

 

Het bestuur van de Bosfluiter bestaat uit:

  • Voorzitter: Ian Hale
  • Secretaris: Mariet Huizinga
  • Penningmeester: Monique Vaandrager
  • Agendabeheer: Ilze Hemmes
  • Algemeen lid: Jasper Brinks
  • Afgevaardigde Melodia: Gerke Dijkstra  
  • Afgevaardigde Vondel: Arjan van Tilburg