Bosfluiter             facebook cid

   logo De Bosfluiter          

 

Amazonestraat 46
8315AV Luttelgeest
0527-202657

Middelpunt van Luttelgeest

In de Bosfluiter wordt onderdak geboden aan vele verschillende verenigingen. Het verenigingsgebouw wordt gerund door het stichtingsbestuur en actieve vrijwilligers. Dankzij hun inzet wordt er veelvuldig en met plezier gebruik gemaakt van de ruimtes van het gebouw. Vele groepen hebben de Bosfluiter al weten te vinden voor regelmatig of eenmalig gebruik.  Door de verschillende grootte van de ruimtes is er voor elke bijeenkomst een perfecte plek beschikbaar.

12-09-2019:  

In verband met de aanstaande verbouwing van schoollocatie “De Rank” hebben groep 1-2 A en 1-2 B van de Floreant op dit moment les in de Bosfluiter. De grote en de kleine zaal zijn van maandag tot en met vrijdag klaslokalen. De peuterspeelzaal “De Woelwaters” maakt gebruik van de Bosfluiter op de maandag- en vrijdagmiddag.
De kleine zaal is echt ingericht als een klaslokaal, met tafels, stoeltjes en ander meubilair. De kleine zaal is op dit moment niet te huren voor vergaderingen en/of feestjes. De grote zaal is met wat kleine aanpassingen beschikbaar en de biljartzaal is “gewoon” beschikbaar.

Wilt u een zaal bespreken? Stuur een mail naar bosfluiter@gmail.com of bel even met Ilze op 06-57342840

Reserveren via de reserveeragenda van luttelgeest.nl is tijdelijk niet mogelijk.


Gebruikers

De Bosfluiter kent 3 vaste gebruikers, dit zijn toneelvereniging Vondel, de Ontmoeting en muziekvereniging Melodia. Elke week wordt de Bosfluiter gevuld met muziek wanneer Melodia / B.E.M op donderdag.

Ook toneelvereniging Vondel oefent regelmatig om in februari af te sluiten met een spetterend stuk in de grote zaal.

De vaste gebruikers hebben een afgevaardigde in het Bosfluiterbestuur. Voordeel van deze vaste gebruikers is dat de verantwoordelijkheden worden gedeeld. Doordat een afgevaardigde plaatsneemt in het bestuur hebben deze gebruikers ook invloed op de besluitvorming binnen de Bosfluiter.

Verder zijn er nog vele gebruikers in de Bosfluiter die wekelijks of regelmatig terugkeren. Dit maakt het verenigingsgebouw tot een gezellige en levendige ontmoetingsplek.

Nieuwjaarsreceptie

Het is inmiddels traditie dat de bewoners van Luttelgeest elkaar een goed nieuwjaar wensen op de nieuwjaarsreceptie. Deze vindt plaats op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar.

Het bestuur van de Bosfluiter bestaat uit:

  • Voorzitter: Ian Hale
  • Secretaris: Mariet Huizinga
  • Penningmeester: Monique Vaandrager
  • Agendabeheer: Ilze Hemmes
  • Algemeen lid: Jasper Brinks
  • Afgevaardigde Melodia: Gerke Dijkstra  
  • Afgevaardigde Vondel: Arjan van Tilburg

Onderhoudsman: Sjoerd Tuinhof