Logo Noordoostpolder

De meest voorkomende diensten en producten die u kunt vinden op de website van de gemeente Noordoostpolder hebben wij voor u op een rijtje gezet.

  1. Contact en openingstijden gemeentehuis

  2. Is er iets kapot in uw straat of buurt of werkt er iets niet?  Meld het hier.

  3. Publicaties van alle overheden over bestemmingsplannen en vergunningen voor Luttelgeest?

  4. Woonkavels en groenstroken: algemene informatie

    Beschikbare woonkavels in Luttelgeest:

    Beschikbare groenstroken in Luttelgeest

  5. Paspoorten en ID-kaarten    

  6. Meedoenpakket:  financiële ondersteuning voor jongeren en ouderen voor sport- en cultuuractiviteiten

Gm. NOP Klaas Jan Loosman
Klaas Jan Loosman is gebiedsregisseur bij de gemeente Noordoostpolder en onderhoud nauw contact met de dorpsbelangen. Onder de naam IGW (Integraal Gebiedsgericht Werken) werkt hij samen met Henk Bakker, de wijkagenten, wijkconsulenten van Mercatus en de buurtwerkers om de leefbaarheid en veiligheid in de gemeente hoog te houden. Heb je een vraag voor Klaas Jan, dan kun je mailen naar k.loosman@noordoostpolder.nl.

Ook ondersteunt IGW bewonersinitiatieven. Heb jij een initiatief waarmee je mensen met elkaar in verbinding brengt? Of een idee om samen eenzaamheid tegen te gaan? Of gewoon een goed idee om je straat mooier te maken? Laat dan een bericht achter of mail naar igw@noordoostpolder.nl.  Alle ideeën voor je straat, buurt, wijk of dorp zijn welkom.

 

Gem. NOP Henk Bakker
Henk Bakker is werkzaam bij de afdeling Wijkbeheer van de gemeente Noordoostpolder en is de contactpersoon voor de dorpen. Dit houdt in dat hij bijvoorbeeld contact onderhoud met groengroepen en personen die stukken groen onderhouden in de dorpen, hij neemt deel aan het IGW (Integraal Gebiedsgericht Werken) en hij is het aanspreekpunt voor alle vragen en initiatieven m.b.t. de openbare ruimte in de dorpen. Heb je een vraag of een initiatief, mail dan naar h.bakker@noordoostpolder.nl.