Logo Noordoostpolder

De meest voorkomende diensten en producten die u kunt vinden op de website van de gemeente Noordoostpolder hebben wij voor u op een rijtje gezet.

  1. Contact en openingstijden gemeentehuis

  2. Is er iets kapot in uw straat of buurt of werkt er iets niet?  Meld het hier.

  3. Publicaties van alle overheden over bestemmingsplannen en vergunningen voor Luttelgeest?

  4. Woonkavels en groenstroken: algemene informatie

    Beschikbare woonkavels in Luttelgeest:

    Beschikbare groenstroken in Luttelgeest

  5. Paspoorten en ID-kaarten    

  6. Meedoenpakket:  financiële ondersteuning voor jongeren en ouderen voor sport- en cultuuractiviteiten

 

 

Klaas Jan Loosman 

Klaas Jan Loosman is gebiedsregisseur bij de gemeente Noordoostpolder en onderhoudt nauw contact met de dorpsbelangen. Onder de naam IGW (Integraal Gebiedsgericht Werken) werkt hij samen met Paula ten Klooster als contactpersoon vanuit Wijkbeheer, de wijkagenten, wijkconsulenten van Mercatus en de buurtwerkers om de leefbaarheid en veiligheid in de gemeente hoog te houden. Heb je een vraag voor Klaas Jan, dan kun je mailen naar k.loosman@noordoostpolder.nl.

Foto Klooster Paula ten

Paula ten Klooster is de contactpersoon voor de dorpen vanuit Wijkbeheer. Ze richt zich op de fysieke leefomgeving en is hierin het aanspreekpunt voor initiatieven van bewoners, scholen, verenigingen en ondernemers. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het gezamenlijk opfleuren van je straat en het mooier maken van je eigen leefomgeving. Heb je een mooi initiatief of een vraag over de openbare ruimte, dan kun je mailen naar p.tenklooster@noordoostpolder.nl.

 

Vanuit de gemeente ondersteunen IGW en wijkbeheer initiatieven. Heb jij een initiatief waarmee je mensen met elkaar in verbinding brengt? Of een idee om samen eenzaamheid tegen te gaan? Of gewoon een goed idee om je straat mooier te maken? Laat dan een bericht achter of mail naar igw@noordoostpolder.nl. Alle ideeën voor je straat, buurt, wijk of dorp zijn welkom.