Op zondagmiddag 24 november vierde De Ontmoeting haar 5-jarig jubileum. Dat gebeurde op de manier die kenmerkend is voor de Ontmoeting:  ontspannend, ontzorgend en ontdekkend.

sprekers
De Ontmoeting heeft in deze 5 jaren haar plaats in de gemeenschap gevonden dankzij haar vele enthousiaste vrijwilligers die de bezoekers een keur aan activiteiten kunnen aanbieden, zoals de dinsdag- en donderdagontmoetingen, Samen eten Luttelgeest, de klik&tik cursus, jeu de boules, creatieve workshops en lezingen, Bingo en het Mama-café.

hiske en zaal
De grote zaal van de Bosfluiter was helemaal gevuld met bezoekers die een gevarieerd programma voorgeschoteld kregen: een woordje, een kwinkslag, een optreden door cabaretière Hiske Schipper en een heerlijk afsluitend buffet (vanzelfsprekend bereid door de kookgroep van de Ontmoeting).

schilderijen
Aan het einde van de bijeenkomst werd het cadeau voor de jubilaris onthuld:  4 schilderijen waarvan de verf nog nat was.

Na afloop moesten de mensen van de Bosfluiter weer hard aan het werk omdat de grote zaal ontruimd en opnieuw ingericht moest worden voor groep 1-2 van de Floreant. Worden deze kinderen de nieuwe gebruikers van de Ontmoeting?  De tijd zal het leren …