Dinsdag 14 mei verzamelden 33 vrouwen zich op het Plein voor het laatste jaarlijkse gezamenlijke dagje uit; immers Vrouwen in de Kring is opgeheven. Maar ondanks dat was het een mooie gezamenlijke activiteit...en zo hoort en kan het ook!

De eerste stop van het rondje Flevoland was bij Yakult in Almere. Daar kregen de dames een presentatie over het ontstaan van Yakult en hoe de fabriek in Almere is gekomen. Na een rondleiding langs de fabrieskhallen, waar men van bovenaf door grote glazen ramen een goed beeld kreeg van het productieproces, kregen alle dames een koelbag met 3 x 6 flesjes Yakult om eens uit te proberen.

Vanuit Almere reed men over de dijk naar Lelystad. Het was heel helder weer en iedereen genoot van het rijden langs het IJsselmeer en het uitzicht op de Noord Hollandse kust.

In de Cantine in Lelystad stond een lunchbuffet klaar en daarna gingen de dames in twee groepen o.l.v. een gids naar het Nieuw Land museum en de Bataviawerf. De dag werd afgesloten met een happy hour in de Cantine.

20190514 dagje uit 01

20190514 dagje uit 02

20190514 dagje uit 03

Een pluim voor de dames van de reiscommissie is zeker op zijn plaats. Het was een heel gezellige en interessante dag.