Zaterdag 20 juni organiseert de Culturele Commissie de #Stoepkrijtchallenge voor alle kinderen uit Luttelgeest. Via school zal het oudste kind van elk gezin binnenkort een setje stoepkrijt ontvangen. Maak hiermee je mooiste kunstwerk! Woon je in het dorp? Maak dan je kunstwerk voor de deur van jouw huis. Woon je aan de buitenweg? Wij hebben een stuk asfalt voor jullie kunstwerken afgezet aan het Ridderspoor (weg bij de ingang van het dorp bij de nieuwbouw). Van 14.00 tot 16.00 uur kunnen jullie hier krijten.

Tussen 16.00 en 17.00 uur zal de jury alle kunstwerken door het dorp en aan het Ridderspoor komen bewonderen én er zijn prijsjes te winnen voor de mooiste en meest creatiefste kunstenaars(setjes)!
Inspiratie! Zomer, 70 jaar, Kunstwerk, Luttelgeest, Samen, Feest, TV, etc.
Post je kunstwerk op social media en gebruik de hashtag #Stoepkrijtchallenge70jaarluttelgeest Om de #Stoepkrijgtchallenge zo goed mogelijk te laten verlopen vragen wij jullie je aan onderstaande regels te houden.
• Maak het kunstwerk per gezin of met een aantal vriendjes maar houd de groepjes zo klein mogelijk.
• Kom met maximaal 1 ouder/volwassene per gezin naar de krijtspot aan het Ridderspoor.
• Bij de krijtspot aan het Ridderspoor zal toezicht zijn om het aantal deelnemers te controleren. Mocht het te druk worden dan zullen zij personen vragen op een later tijdstip terug te komen.
• We verzoeken ouders om zelf toezicht te houden op hun kinderen. Ook hier geldt, houd groepjes zo klein mogelijk.
• Voor de volwassenen: houd 1,5 meter afstand van elkaar!
• Woon jij in Luttelgeest maar zit je niet op de Floreant, dan kan je zaterdag 20 juni een setje stoepkrijt ophalen aan het Ridderspoor!

We hopen dat jullie allemaal mee doen!
Tot de 20e!
Hartelijke groet, Culturele Commissie Luttelgeest