In de naam van God

Ik wil geen veroveraar zijn, dat is niet mijn ding.
Wij willen geen rol of geld. Wij willen iedereen helpen waar mogelijk. Wij willen de ander helpen. Dat is waar humaniteit mee begint en dat is waar wij van houden.


Wij leven door stil te staan bij elkaars geluk, niet bij elkaars ellende. Wij willen niet dat haat ons verdeelt. Deze wereld heeft ruimte voor iedereen en het goede wordt bereikt en kan iedereen voorzien. De manier van leven kan vrijheid zijn en kan prachtig zijn voor iedereen, maar bepaalde mensen zijn de weg kwijt.
Hebzucht heeft de ziel van de mensen vergiftigd en heeft de wereld gevuld met afschuw. Automatisering heeft ons overvloed gebracht, onze kennis heeft  cynisme gecreëerd. Onze slimheid heeft mensen pijn gedaan. Meer dan machines hebben we menselijkheid nodig. Meer dan slimheid hebben wij vriendelijkheid en aardige mensen nodig. Zonder deze dingen zou het leven zonder betekenis zijn en zou alles verloren zijn.
Wij hebben vriendelijkheid nodig voor broeder universum.
Miljoenen radeloze mannen, vrouwen en kinderen zijn slachtoffer van het systeem dat hen martelt. En tegen al de mensen in de gevangenis zeggen wij: wees niet wanhopig. De haat van de mensen gaat voorbij en dictators gaan dood. Tot zo lang sterven er mensen. Vrijheid zal nooit voorbij zijn. Mensen vechten niet voor slavernij, ze vechten voor vrijheid.
Zoals geschreven in Lucas (bijbel): het rijk van God is in de mens. Hiermee wordt bedoeld: niet in mensen, niet een groep mensen, het is voor alle mensen. Dit in de naam van de democratie (vrijheid) om dit leven vrij en prachtig te maken, dit leven een prachtig avontuur te maken, laten wij allen één worden om in dit leven een toekomst te bouwen voor jongere mensen en een milder leven voor oudere mensen.
Ze hebben ons geprobeerd te begraven, maar ze wisten niet dat wij zaad waren.
De mens kan meer dan een week leven zonder eten. De mens kan een paar dagen leven zonder drinken. De mens kan langer dan seconden leven zonder adem, maar wij kunnen niet leven zonder hoop, geen moment.

Bevrijdingsdag voor gelukkig Nederland. God zegene jullie!  

Hooman (human) Karimi, Iran